1. Real estate 
    Study Cases

Nida tower 2

NIDA TOREN, TURKIJE

GEZONDHEIDS CENTRUM, BRUNEI

SAYISTAY, TURKIJE

RIJKSMUSEUM, AMSTERDAM

NIDA TOREN, TURKIJE

De producten van KOLEDO kunnen direct worden gebruikt als gevelverlichting, maar ook in de signage industrie. LightApp, de solution partner van KOLEDO in Turkije, gebruikt KOLEDO voornamelijk in hun gevelprojecten om het beste resultaat te bereiken. De Nida Toren in Istanbul is een van hun vele projecten waarvoor ze de Ambium Slimbright 200 RGB producten gebruikten vanwege de zeer goede lichtkwaliteit en betrouwbaarheid. Ook verwachtte de klant een hoge zichtbaarheid vanaf verschillende punten verder weg in Istanbul. 


GEZONDHEIDS CENTRUM, BRUNEI

In dit drie verdiepingen tellende gebouw zullen verschillende diensten worden ondergebracht, zoals een openbare kliniek, een kliniek voor chronische ziekten, een grieppoli, gezondheidsdiensten voor moeder en kind, tandheelkundige diensten en farmaceutische diensten. Andere faciliteiten zijn een gebedsruimte, een collegezaal, een conferentiezaal, een lift en parkeerplaatsen. In de gevel van dit prachtige gezondheidscentrum in Brunei, werd witte Slimbright buiten gebruikt om de inhammen van dit gebouw op te lichten. Dit gezondheidscentrum van $14 miljoen werd in augustus 2015 opgeleverd.


SAYISTAY, TURKIJE

In het fabelachtige gebouw van het Turkse Rekenhof werd een paar kilometer Slimbright gebruikt om het vooraanzicht te verlichten.

PROJECTEN

Meer Info

PRODUCTEN

Meer Info

DIENSTEN

Meer Info

FABRICAGE & ONTWERP

Meer Info