1. Koledo
    Partners

  1.  

PARTNER PROGRAMMA


De professionele LED-oplossingen van KOLEDO vormen een uitstekende basis voor het aanbod van een partner op het gebied van commerciële bewegwijzering, zowel binnen als buiten, evenals verkeersborden en architectonische vormgeving van gebouwen. De complexiteit van het ontwerpen en implementeren van LED gebaseerde commerciële borden, verkeersborden, verlichte straatnaamborden en andere commerciële bewegwijzering is onze expertise.

KOLEDO's partners zijn toonaangevende value add sign-makers, adviesbureaus, lichtadviesbureaus die verkeersoplossingen bieden voor borden, parkeerplaatsen etc, en distributeurs van professionele LED-oplossingen met een hooggekwalificeerde praktijk in indoor signs, outdoor signs, gebouw ontwerp, kleine en grote commerciële borden.  


The Koledo Partner Program delivers world-class products, reliable technical services, excellent sales support and extensive marketing creativity for our partners to ensure a high level of customer satisfaction. Together we deliver the best-of-breed professional LED solutions around the world.


KOLEDO's Partner Programma is ontworpen om het voor partners zeer eenvoudig en transparant te maken om met KOLEDO samen te werken. We hebben een duidelijke wereldwijde partnerstructuur gedefinieerd om onze producten op de markt te brengen. Het programma is erop gericht om KOLEDO partners te helpen bij het bouwen en implementeren van professionele LED oplossingen met behulp van Koledo's producten, zoals de Posterbox modules en de LED strings.


Ons nieuwe partnerprogramma erkent vier soorten gekwalificeerde, verkoopgerichte en toegewijde partners in een 3-lagen model op een wereldwijde basis:Alle partners in het nieuwe programma krijgen verkoop- en marketingtraining; Ons nieuwe partnerprogramma is onderdeel van KOLEDO's streven om zoveel mogelijk partners in te zetten voor de verkoop van KOLEDO's professionele LED-oplossingen.
PROJECTEN

Meer Info

PRODUCTEN

Meer Info

DIENSTEN

Meer Info

FABRICAGE & ONTWERP

Meer Info