1. Horeca 
    Study Cases

HOTEL ABSALON, COPENHAGEN

Picnic by Omakase Burger

PICNIC DOOR OMAKASE BURGER, SINGAPORE


SECOYA PARK4ALL, UTRECHT


BENFICA STADION, LISSABON

HOTEL ABSALON, COPENHAGEN

Onder de bedden in de kleurrijke hotelkamers van Hotel Absalon in Kopenhagen wordt Ambium Slimbright gebruikt als sfeerverlichting.  


PICNIC OMAKASE BURGER, SINGAPORE

Met een menu dat verandert volgens de vier seizoenen, onderzocht en zocht de eigenaar Cheng Hsin Yao naar de meest natuurlijke bron van sfeerverlichting die de eetervaring kon versterken door licht te geven, van voorbijtrekkende wolken overdag tot rozige zonsondergangen en sterrenhemels 's nachts.


Een hoogwaardige armatuur van Philips Color Kinetic was de perfecte keuze voor het verlichten van de nissen en accentruimten van Picnic. Philips Color Kinetic LED Spots werden gebruikt als accentverlichting langs de food street, en wierpen een artistieke blik op de kleurrijke food trucks. Harmonieuze LED-modules van KOLEDO, een naadloze integratie met Philips Color Kinetic en zeer populair onder architecten en ontwerpers, werden geïnstalleerd in de verschillende eetzones en produceerden een hoge kwaliteit indirecte verlichting die niet alleen functioneel was maar ook hielp om de plaats een moderne en chique vibe te geven.


SECOYA PARK4ALL UTRECHT

De mooie gelijkmatige lichtbundel is van de Heavy Duty Module 408 is perfect om TL-buizen te vervangen. Door het gebruik van een eenvoudige sensor, zal het licht automatisch dimmen en oplichten afhankelijk van het verkeer. Ideale kostenbesparing voor gebruik op parkeerplaatsen en in magazijnen.


PROJECTEN

Meer Info

PRODUCTEN

Meer Info

DIENSTEN

Meer Info

FABRICAGE & ONTWERP

Meer Info